Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Eteläranta 10; maalaus

sisällön kuvaus: Pihanäkymä nykyisen Teollisuustalon tontilta. Oikeassa laidassa Eteläranta 12, korkea kivitalo. Taustalla Unioninkatu 13, jossa Esson mainos sekä Unioninkatu 15, jossa Torihalli-Torghallenin mainos. Taustalla vasemmalla keltainen talo on

Unioninkatu 20,

vieressä Unioninkatu 22. Etualalla reunoilla kottikärryjä työntävät hahmot. Talvi, lunta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eteläranta 10; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-901
Mitat
mitat, 81,2 x 65,3 x 2
kehysmitta, 89,5 x 73 x 4
Merkinnät
merkintä, o.a. Einari Wehmas -49
Valmistus
valmistusaika: 1949
materiaali / tekniikka, öljy kankaalle
Wehmas, Einari, taiteilija
Näyttelyt
Maalauksia museon kokoelmista
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus