Haku

Eteläranta 10; maalaus

Pihanäkymä nykyisen Teollisuustalon tontilta. Oikeassa laidassa Eteläranta 12, korkea kivitalo. Taustalla Unioninkatu 13, jossa Esson mainos sekä Unioninkatu 15, jossa Torihalli-Torghallenin mainos. Taustalla vasemmalla keltainen talo on Unioninkatu 20, vieressä Unioninkatu 22. Etualalla reunoilla kottikärryjä työntävät hahmot. Talvi, lunta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eteläranta 10; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-901
Mitat
81,2 x 65,3 x 2
89,5 x 73 x 4
Merkinnät
o.a. Einari Wehmas -49
Valmistus
1949
öljy kankaalle
Helsinki, Eteläranta 10, 12. Unioninkatu 13, 15, 20, 22
Wehmas Einari, Tekijä
Näyttelyt
Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus