Haku

Näkymä Veijarivuoren puistosta

Näkymä Veijarivuoren puistosta. Taitelijan nimi teokselle: Lauttasaari (Ryssänniemi).; maalaus -- Ryssänniemen eli Länsiulapanniemen kahvilan pihaa. Vasemmalla puurakennus näkyy osittain, edessä kalliota. Takana matalaa piharakennusta. Oikealla heinikkoa ja osin näkyvää piharakenusta. Taustalla näkyvät Johanneksen kirkon sekä Agricolan kirkon tornit.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Veijarivuoren puistosta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-976
Mitat
10,4 x 14
Merkinnät
o.a. UH-54
Valmistus
1954
akvarelli, kuivamuste
Helsinki, Veijarivuoren puisto
Heikkinen, Uno, Tekijä
Aiheet
Luokitus