Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Hämeentien ja Kumpulankadun risteys; maalaus

sisällön kuvaus: Etualalla katujen risteys. Takana kellertävä kaksikerroksinen puurakennus, jossa satulakato ja suurehkot t-ikkunat. Kumpulantien suuntainen siipirakennus on yksikerroksinen. Oikealla muita puurakennuksia. Vasemmalla taustalla näkyy osittain

Kumpulan

kartanoa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hämeentien ja Kumpulankadun risteys; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1017
Mitat
mitat: 10,4 x 14,0 cm
Merkinnät
merkintä, o.a. UH-54
Valmistus
valmistusaika: 1954
materiaali / tekniikka, akvarelli, kuivamuste
Heikkinen, Uno, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
katukuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
340 rakennukset (luokitus)