Haku

Hämeentietä; maalaus

Talvikuva Vilhonvuorelta Hämeentietä pitkin keskustaan päin. Hämeentien, silloisen Itäisen Viertotien takana oikealla Torkkelinmäen rinnettä, taustalla tehtaiden korkeita savupiippuja sekä horisontissa vasemmalla erottuvat Nikolainkirkon ja Uuden luterilaisen kirkon eli Johanneksen kirkon tornit.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, dia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hämeentietä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1131
Mitat
29 x 48
39 x 58
Merkinnät
o.a. Alex J. Rapp 1902
Valmistus
1902
öljy kankaalle, liimattu pahville
Helsinki, Hämeentie 15, 11 - 13, 34, 32. Lintulahdentie 1.
Rapp Alex, Tekijä
Näyttelyt
Onerva - Kaupungin naiset, Ateneum 25.03. - 29.08.2010; Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 15.9.2004-12.2.2006; Raitioliikennemuseon täydennysnäyttely 10.6.1994-2002
Aiheet
Luokitus