Kulosaaren raitiovaunusta; maalaus

Näkymä Kulosaaren raitiovaunusta, etualalla vasemmalla sotilaspukuinen Erkki Vuoristo, joka kaatui kaksi päivää ennen rauhaa. Selin seisoo tuleva vuorineuvoksetar Anna Herlin, hänestä oikealle sotilaan sivukuva sekä edestäpäin keltaiseen lippalakkiin pukeutunut nainen. Kadunkulmassa ruokala Sointu. Kadulla ihmisiä, mm. äiti lastenvaunujen kera ja invalidimies kainalosauvoineen. Vasemmalla puita, takana ehkä Hämeentien varrella olevia rakennuksia. Etupäässä vihreän, punaisen ja okran sävyjä. Horisontti kellertävä, muuten taivas tumman harmaa.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Kulosaaren raitiovaunusta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2230
Mitat
116 x 151; kehys 125,5 x 159,5
125,5 x 159,5
Merkinnät
o.a. JD 1940
Valmistus
1940
öljy kankaalle
Helsinki,
Dührkop Johannes, Tekijä
Näyttelyt
Raitioliikennemuseon täydennysnäyttely 10.6.1994-, 20200311 Unni Marja-Aho: Laina palautunut, ei muutoksia kunnossa.
Aiheet
Kuvaustiedot G47287 HKM Yehia Eweis, mv, dia