Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Postitalon kohdalla; maalaus

sisällön kuvaus: Vihreäkeltainen raitiovaunu nro 5 Postitalon pysäkillä, ruskeita hahmoja nousemassa vaunuun. Pysäkissä numerot 3B, 3T, 4, 5 (kyltissä todenn. virhe). Taustalla näkyvät

Mannerheimintien itäpuolen rakennusten siluetit Sokoksesta Stockmanniin.

Pohjustus kuultaa ohuen värikerroksen läpi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Postitalon kohdalla; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2277
Mitat
mitat, 65 x 81 (67x82,6)
kehysmitta: 67,0 x 83,0 cm
Merkinnät
merkintä, o.a. Yngve Bäck -79
Valmistus
valmistusaika: 1979
materiaali / tekniikka, öljyväri kankaalle
Bäck, Yngve, taiteilija
Näyttelyt
Raitioliikennemuseon täydennysnäyttely, 10.06.1994
Aiheen paikka
Aiheet
Julkaisut
Luokitus