Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sörnäisten mylly ? (Parti från Sörnäs med kvarn); piirustus

sisällön kuvaus: Keskeneräinen maisema, jossa etualalla Vanhankaupungin lahtea sekä silta, jolla kolme sotilasasuista miestä. Taempana ryhmä rakennuksia ja äärimmäisenä oikealla tuulimylly. Oikealla sillan ohi nousee tie kohti taloryhmää, tiellä hevoskärryt sekä

hahmo

kävelemässä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sörnäisten mylly ? (Parti från Sörnäs med kvarn); piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-104
Mitat
mitat: 24,3 x 30,6 cm
Merkinnät
merkintä, vy Septemboy 2
Valmistus
valmistusaika: 1841 ?
materiaali / tekniikka, lyijykynä, osittain tussilaveeraus
von Wright, Magnus, taiteilija
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, 14.09.2004 - 12.02.2006

Helsinki kuvissa, 06.05.1950 - 10.09.1950

Magnus von Wright Helsingin kuvaajana, 24.08.1973 - 09.09.1973
Aiheet
Luokitus