Haku

Sörnäisten mylly ? (Parti från Sörnäs med kvarn); piirustus

Keskeneräinen maisema, jossa etualalla Vanhankaupungin lahtea sekä silta, jolla kolme sotilasasuista miestä. Taempana ryhmä rakennuksia ja äärimmäisenä oikealla tuulimylly. Oikealla sillan ohi nousee tie kohti taloryhmää, tiellä hevoskärryt sekä hahmo kävelemässä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18097 Mari Valio HKM 2017 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sörnäisten mylly ? (Parti från Sörnäs med kvarn); piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-104
Mitat
24,3 x 30,6
Merkinnät
vy Septemb; oy 2
Valmistus
1841 ?
lyijykynä, osittain tussilaveeraus
Helsinki,
Wright Magnus von, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, Hakasalmen huvila 14.9.2004-12.2.2006; Helsinki kuvissa, Helsingin Taidehalli (nro 1956) .5.-10.9.1950; Magnus von Wright Helsingin kuvaajana,Helsingin kaupunginmuseo 24.8.-9.9.1973.
Aiheet
Luokitus