Vanhankaupunginkoski; maalaus

Keskeneräinen maalaus, jossa näkymä Vanhankaupunginkoskeen edestäpäin. Vasemmalla myllyrakennusten päädyt, oikealla Kuninkaankartanonsaaressa ryhmä puurakennuksia. Keskellä vesiputous sekä sen yläpuolella oleva puinen silta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vanhankaupunginkoski; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-106
Mitat
19 x 28 cm
30 x 40 x 1,5 cm
Merkinnät
oa. 26 April -1841-
Valmistus
1841
akvarelli
Helsinki, Vanhankaupunginkoski, Kuninkaankartanonsaari, Hämeen maantie, Hämeentie
Wright Magnus von, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, Hakasalmen huvila 14.9.2004-12.2.2006; Perusnäyttelyt; Helsinki kuvissa, Helsingin Taidehalli 6.5.-10.9.1950 (nro 192); Magnus von Wright Helsingin kuvaajana, 24.8.-9.9.1973 Helsingin kaupunginmuseo
Aiheet
Luokitus
Kuvaustiedot mv, laakadia, G35895 Valio Mari HKM 2017