Haku

Vanhankaupunginkoski; maalaus

Keskeneräinen maalaus, jossa näkymä Vanhankaupunginkoskeen edestäpäin. Vasemmalla myllyrakennusten päädyt, oikealla Kuninkaankartanonsaaressa ryhmä puurakennuksia. Keskellä vesiputous sekä sen yläpuolella oleva puinen silta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, laakadia, G35895 Valio Mari HKM 2017 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vanhankaupunginkoski; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-106
Mitat
19 x 28 cm
30 x 40 x 1,5 cm
Merkinnät
oa. 26 April -1841-
Valmistus
1841
akvarelli
Helsinki, Vanhankaupunginkoski, Kuninkaankartanonsaari, Hämeen maantie, Hämeentie
Wright Magnus von, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, Hakasalmen huvila 14.9.2004-12.2.2006; Perusnäyttelyt; Helsinki kuvissa, Helsingin Taidehalli 6.5.-10.9.1950 (nro 192); Magnus von Wright Helsingin kuvaajana, 24.8.-9.9.1973 Helsingin kaupunginmuseo
Aiheet
Luokitus