Näkymä Töölönlahdelle; maalaus

Iltanäkymä Töölönlahdelle. Etualalla Kivelänkadun asuintaloja ja Töölön kirjasto, taempana lahden toisella puolella Eläintarhan huviloita. Taustalla yötaivasta vasten erottuu Kallion kirkon siluetti.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Töölönlahdelle; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
I89-1
Mitat
48,3 x 61,5
60,7 x 72,8
Merkinnät
v.a. Einari Vehmas 1943
Valmistus
1943
akvarelli
Helsinki, Kivelänkatu 1, 2. Mannerheimintie 46 - 50.
Wehmas, Einari, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala Helsinki 1938-1945, HAM.18.10.2019-1.3.2020.
Aiheet
Luokitus
Kuvaustiedot G38865 Hyvönen Markku HKM 2018, mv, laakadia, kino