Haku

Neste Oy:n Munkkiniemen huoltamo

Neste Oy:n Munkkiniemen huoltamo. Entinen Munkkiniemen Oy E-Öljyt Ab:n huoltamo.; Huopalahdentie 1; Helsinki -- Samalla paikalla on aiemmin sijainnut arkkitehti Toivo Löyskän vuonna 1954 suunnittelema huoltamo. Se kuitenkin purettiin ja tilalle rakennettiin Arkkitehtitoimisto M. Laurola Ky:n suunnittelema, vuonna 1983 valmistunut huoltamo, joka oli alun perin E-Öljyt. Muutoksia: Huoltamo on muutettu Finnoilin, Kesoilin ja viimeksi vuonna 1997 Nesteen huoltoasemaksi. Mittarialueen katoksen korotus, pesuhallin ovien kehyskasetoinnin, opasteiden ja valomainosten uusiminen sekä Quick shopin sisustus (MK 2 Oy vuonna 1997). Rakennuksen julkisivumateriaalina on klinkkeri. Rakennuksessa on tasakatto. kellari, 1 kerros

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Valokuvaaja Esko Toivari HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2.8.2001
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Neste Oy:n Munkkiniemen huoltamo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1980
Arkkitehtitoimisto M. Laurola Ky, Pääsuunnittelija
Valmistus
1983
Rakennuksen perustukset ovat betonia. Rakennuksen runko on betonia. Seinät ovat betonielementtejä.
Helsinki, Huopalahdentie 1
Oy E-Öljyt Ab, Rakennuttajat
Käyttö
1983
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus