Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Eteläsatama; maalaus

Näkymä Tähtitornin vuorelta Kauppatorin suuntaan. Etualalla syksyistä puistoa, puistokäytävillä muutamia jalankulkijoita. Taustalla keskellä Nikolainkirkko, nykyinen Helsingin tuomiokirkko.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eteläsatama; maalaus

Eteläsatama
maalaus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Maalaus
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-354
Mitat
22 x 32,4 valoaukko [22,5 x 32,5 (29 x 39,6)]
53,4 x 68,2 x 1,2
Merkinnät
o.a. P. Roschankowsky 11/X 1907
Valmistus
1907
akvarelli
Helsinki, Tähtitornin vuori. Eteläsatama. Eteläranta 2, Bernhardinkatu 1.
Roschankowsky Paul, Tekijä
Näyttelyt
Venäläisyyttä Helsingissä / Pietari syyskuu 2003; Tuomiokirkon 150-vuotisjuhlanäyttely / Tuomiokirkon krypta 29.1.-19.2.2002; Rakas Helsinki / Tuomarinkylän museo 1986-1991
Aiheet
Luokitus