Haku

Linnoitus saaren sylissä; maalaus

Maisema Suomenlinnasta, triptyykkipanoraama; näköala Kustaanmiekan puolelta Susiluodonlahden ja Susisaaren kallioiden yli kohti Etelä-Helsinkiä. Vasemmalla Hernesaaren siluetti.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18384 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Linnoitus saaren sylissä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
I52-1 (I52-2, I53-3)
Merkinnät
keskimmäisessä (I52-2) v.a. A L-M, o.a. -98
Valmistus
1998
pastelli
Helsinki, Susiluodonlahti
Luolajan-Mikkola Anja, Tekijä
Aiheet
Luokitus