Sökning

Linnoitus saaren sylissä; maalaus

Maisema Suomenlinnasta, triptyykkipanoraama; näköala Kustaanmiekan puolelta Susiluodonlahden ja Susisaaren kallioiden yli kohti Etelä-Helsinkiä. Vasemmalla Hernesaaren siluetti.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit G18384 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Linnoitus saaren sylissä; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
I52-1 (I52-2, I53-3)
Anteckningar
keskimmäisessä (I52-2) v.a. A L-M, o.a. -98
Bruk
1998
pastelli
Helsinki, Susiluodonlahti
Luolajan-Mikkola Anja, Tekijä
Ämnen
Klassifikation