Haku

Suurkirkon sisäkuva (Nikolainkirkko Helsingissä); maalaus

Tunnelmallinen interiöörinäkymä Helsingin tuomiokirkosta, entinen Suurkirkko, alunperin Nikolainkirkko; alttarista oikealle.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G15925 Eweis Yehia HKM 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suurkirkon sisäkuva (Nikolainkirkko Helsingissä); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2185
Mitat
56 x 40,5
70 x 55
Merkinnät
kankaassa takana: Nikolaikyrkan i Hfors H Flodin-L:nen
Valmistus
1920-luku (?)
öljy kankaalle
Helsinki, Senaatintori, Unioninkatu 29, Kirkkokatu 18
Flodin Hilda, Tekijä
Näyttelyt
Helene Schjerfbeck ja taiteilijasisaret, Taidekeskus Retretti, 3.6. - 29.8.2010; Hiljainen kauneus - Hilda Flodin Pekka Halosen vieraana, Tuusulan museo, Halosenniemi; n. 5.3. - 10.5.2001; Hilda Flodin & Juho Rissanen 10.5.-26.8.2001 Lahden taidemuseossa;
Aiheet
Luokitus