Haku

Kaivopuiston rantaa; maalaus

Näkymä Kaivopuiston rannasta kohti Eteläsatamaa. Etualalla kivipengerrystä sekä kaksi samansuuntaista laituria, joista toisessa kaide. Niiden takana kolmimastoinen parkki ja siitä oikealle kaksisavupiippuinen höyrylaiva sekä pieniä veneitä. Taustalla vasemmalla Nikolainkirkko, nykyinen Helsingin tuomiokirkko, ja Pohjoisesplanadin alkupään rakennuksia.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, dia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaivopuiston rantaa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1199
Mitat
29,8 x 15,1
24 x 38,5
Merkinnät
a.o. M; ks lisätiedot
Valmistus
n 1880 - 1890 -luku
öljy kankaalle
Helsinki, Kaivopuisto. Eteläsatama
Martinau Maria, Tekijä
Näyttelyt
Helene Schjerfbeck ja taiteilijasisaret 3.6.-29.8.2010, Retretti; Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila. Rakas Helsinki 1986-1991 Tuomarinkylän museo; Häät -näyttely 14.03.2001-29.12.2002, Sederholmin talo
Aiheet
Luokitus