Haku

Helsinki nähtynä Tähtitorninmäeltä (Helsinki vuosisadan vaihteessa); maalaus

Näkymä Tähtitornin vuorelta kohti Eteläsatamaa ja Kauppatoria. Keskellä erottuu Pohjoisesplanadin talorivistöstä Seurahuoneen, nykyisen Kaupungintalon fasadi myyntikojujen ja ihmismassan takaa, taustalla kohoaa Nikolainkirkko, nykyinen Helsingin tuomiokirkko.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, dia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki nähtynä Tähtitorninmäeltä (Helsinki vuosisadan vaihteessa); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2572
Mitat
14,5 x 21,5 (19,6x27,3)
20 x 27,5
Merkinnät
oa Sparre (kaksi kertaa, hiukan päällekkäin) Helsingfors
Valmistus
n 1900
öljy puulle
Helsinki, Eteläsatama. Kauppatori.
Sparre Louis, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Häät -näyttely / Sederholmin talo 2001-2003? Hakasalmi 2004; Taiteilijapareja, Retretti 1.6.?28.8.2011
Aiheet
Luokitus