Haku

Emilie Mussin-Pushkin; maalaus

Kreivitär Emilie Musin-Pushkin o.s. Stjernvall (1811-1846), puolivartalokuva. Olkapäät paljaaksi jättävään tanssiaispukuun pukeutunut nuori nainen istuu pöydän ääressä. Oikeassa kädessä sulkakynä, pöydällä kirjepaperia ja kirjoitusvälineteline.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G9968 HKM Markku Hyvönen 2018, laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Emilie Mussin-Pushkin; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVIII-229
Mitat
69,5 x 58
84,5 x 73
Merkinnät
ei
Valmistus
1830 - luku
öljy kankaalle
Helsinki,
Lindh Johan Erik, Tekijä
Näyttelyt
Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965; Aurora Karamzin ja vallan näyttämöt Espoon kaupunginmuseo toukokuu 2006 - kesäkuu 2007; Yli-pormestarin virka-asunto - 2012. Kaupunginjohtajan virka-asunto 2016-2017.
Aiheet
Luokitus