Turuntie 5 (Mannerheimintie 13)

Turuntie 5 (Mannerheimintie 13). Huvila, Hesperia 61 A. Talli. Etupiha, isän vaunut oikealla, Visavuon jätepaperiliike avonaisessa vajassa -- negatiivi repronegatiivi vedos, lasi filmi paperi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Turuntie 5 (Mannerheimintie 13)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 13
Aiheen aika
1937
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N8249 N256274
Mitat
6x10 9x12 18x24
Kuvaustiedot
1937
Helsinki, Mannerheimintie 13
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheet