Haku

Töölönlahti; piirros

Näkymä Töölönlahden yli kohti kaupunkia kuvattuna Mäntymäen suunnalta. Etualalla ranta-aluetta, oikealla näkyy osittain puurakenus (sauna?). Edessä avautuu Töölönlahti, jolle on hahmoteltu pieniä purjeellisia veneitä. Taustalla kaupunkia, korkealle nousee Suurkirkko. Vasemmalla näkyy Eläntarhaa ja Siltasaarta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, G35870 Valio Mari HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Töölönlahti; piirros

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-79
Mitat
26,6 x 36,99
Merkinnät
vy 2 Juli 1847
Valmistus
1847
lyijykynä
Helsinki, Mäntymäki (Tallbacka)
Wright Magnus von, Tekijä
Aiheet
Luokitus