Haku

Suomenlinnaa ja Kaivopuistoa; piirros

Luonnos Ullanlinnanmäeltä nähtyyn Helsinki-panoraamaan. Piirros vastaa kivipiirrossarjan toista lehteä, mutta on rakennusyksityiskohdissaan kivipiirrosta tarkempi. Etualalla keskellä merkinantomasto, vasemmalla siitä Kaivopuiston huvila nro 13 (ollut mm. Mellinin omistuksessa) sekä taustalla ruhtinatar Jusupovin huvila. Vasemmalla näkyy Särkän muureja ja bastionit. Merellä purjealuksia.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, G35913 Valio Mari HKM 2017 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomenlinnaa ja Kaivopuistoa; piirros

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-392
Mitat
35,4 x 49,8
Merkinnät
Valmistus
1847?
lyijykynä- ja tussiluonnos
Helsinki, Kaivopuisto
Wright Magnus von, Tekijä
Aiheet
Luokitus