Haku

Siltavuori ja Siltasaari; piirros

Siltavuori ja Siltasaari kuvattuina Oikokadun ja Kirjatyöntekijänkadun kulmasta. Vasemmalla ylhäällä näkyy osittain Yliopiston fysiikan laitosta sekä sitä kiertävää kiviterassia. Alapuolella Sotamuseon ja sen sivurakennusten katot eli Siltavuorenkatu 16. Siltasaari näkyy oikealla, Stenbergin konepajan ja muita teollisuurakennuksia Siltasaarenrannassa. Salmessa purjeeton alus.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Siltavuori ja Siltasaari; piirros

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1972
Mitat
44,5 x 34
Merkinnät
v.a. 1953 1956.25.9.
Valmistus
25.9.1956
lyijykynä
Helsinki, Siltavuorenranta 16, Siltasaarenranta
Belij Nikolai(j), Tekijä
Aiheet
Luokitus