Panoraama Eteläsatamasta; piirustus

Yleisnäkymä Puolimatkansaaren laakealta rantakalliolta Valkosaarten ja Ryssänsaaren välistä kohti Helsinkiä. Vasemmassa laidassa NJK:n paviljonki, oikeassa Ryssänsaaressa puinen asuinrakennus. Välissä Helsingin siluetti, keskellä Nikolainkirkko (Suurkirkko, nykyinen Helsingin tuomiokirkko) ja oikeassa laidassa Uspenskin katedraali. Luonnos Nyländska Jaktklubbenin tilaamaa öljymaalausta varten.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Panoraama Eteläsatamasta; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1952
Mitat
34,5 x 49
Merkinnät
o.a. 1930?; Stort panorama på N.J.K.; ks lisätiedot
Valmistus
1930
lyijykynäpiirustus
Helsinki, Eteläsatama. Valkosaari. Valkosaarenkari. Ryssänsaari. Katajanokanlaituri.
Belij Nikolai, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot dia Sakari Kiuru 26.3.2001