Hevossalmi; piirustus

Näkymä Hevossalmesta kohti Laajasalon puoleista rantaa. Vasemmalla kallioista niemeä, rannalla kalastusaluksia, joiden takana pitkänomainen vajarakennus. Taustalla metsää. Etualan rantakallio Santahaminan puolella.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Resurstyp Valokuva
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Hevossalmi; piirustus

Sparad:
Materialtyp Teckning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-1954
Mått
50 x 60
Anteckningar
v.a. 13/7 60
Bruk
1960
rasvaliitupiirustus
Helsinki, Hevossalmi
Belij Nikolai, Tekijä
Ämnen
Klassifikation