Mökki Pasilassa; maalaus

Punainen mökki harvassa metsikössä Maistraatinkadun ja Magdaleenankadun yhtymäkohdasta lounaaseen, taustalla vaaleanvihertävä rakennus Maistraatinkatu 5, jonka julkisivussa kaksi päätykolmiota. Mökissä satulakatto, ei savupiippua näkyvissä. Avonainen ovi, kaksi ikkunaa sekä ullakkoluukku. Hoitamaton ympäristö.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mökki Pasilassa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1956
Mitat
49,5 x 60
Merkinnät
ei; ks lisätiedot
Valmistus
1955
akvarelli
Helsinki, Maistraatinkatu 5
Belij Nikolai, Tekijä
Aiheet
Luokitus