Mökki Pasilassa; maalaus

Punainen mökki harvassa metsikössä Maistraatinkadun ja Magdaleenankadun yhtymäkohdasta lounaaseen, taustalla vaaleanvihertävä rakennus Maistraatinkatu 5, jonka julkisivussa kaksi päätykolmiota. Mökissä satulakatto, ei savupiippua näkyvissä. Avonainen ovi, kaksi ikkunaa sekä ullakkoluukku. Hoitamaton ympäristö.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Mökki Pasilassa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1956
Mitat
49,5 x 60
Merkinnät
ei; ks lisätiedot
Valmistus
1955
akvarelli
Helsinki, Maistraatinkatu 5
Belij Nikolai, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot dia / Sakari Kiuru 26.3.2001