Ilmonin huvila; maalaus

Kesäinen kuva Ilmonin huvilasta Meilahdessa, huvila nro 13. Rakennus on mansardikattoinen kaksikerroksinen huvila, jossa sisäänkäynnin yläpuolella avoparveke, jota neljä yksikertaista pylvästä kannattelee. Ruutuikkunat. Katto punaista tiiltä, itse rakennus vaaleaksi rapattu. Ympärillä puisto, pihalla lastenvaunut.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Ilmonin huvila; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1959
Mitat
29 x 35,5
Merkinnät
o.a. N.Belij 41
Valmistus
1941
akvarelli paperille
Helsinki, Meilahti
Belij Nikolai(j), Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot laakadia