Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Hakasalmen huvila; maalaus

sisällön kuvaus: Hakasalmen huvilan pihapiiriä etelästä päin kuvattuna. Vasemmalla eteläinen sivurakennus ja sen takana Kansallismuseon torni. Oikeassa laidassa päärakennuksen vaalean kellertävää julkisivua. Etualalla pihalle vievä ja huvilan taakse kaartuva

ajotie.

Alkukesän päivä, nurmikot ja puut vihertävät hennosti.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakasalmen huvila; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2758
Mitat
mitat: 33,0 x 39,5 cm
Merkinnät
merkintä, o.a. Oskari Paatela 1941
Valmistus
valmistusaika: 1941 ?
materiaali / tekniikka, akvarelli
Paatela, Frans Oskar, taiteilija
Aiheet
Luokitus