Kauppatorin rantaa; maalaus

Kolme kalastaja-alusta Katajanokanlaiturin ja Linnanlaiturin kulmassa. Niiden takana Pohjoisesplanadin taloja Presidentinlinnasta Sofiankadun risteykseen. Vasemmalla torikojujen punaisia katoksia, violetilla maalattu Kappeliesplanadin alkupää ja puiden takana kohoava Hotelli Tornin torni. Läikehtivä vesi laivojen kohdalla vihertävää. Taivas ja talot ohuesti väritettyjä.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Kauppatorin rantaa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2736
Mitat
48 x 62
Merkinnät
o.a. E. Nokelainen 89
Valmistus
1989
akvarelli ja tussipiirros
Helsinki, Pohjoisesplanadi, Sofiankatu, Kappeliesplanadi
Nokelainen Eero, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot ei