Lehdenlukija; maalaus

Ruskeatukkainen, silmälasipäinen nainen on kohottanut katseensa sylissään olevasta sanomalehdestä. Tummansininen pusero, ruskeat housut, vasen polvi nostettuna oikean päälle. Väri paikoin paksua, eniten koholla olevat kohdat kuivuneet kiiltäviksi ja sileiksi.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lehdenlukija; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2662
Mitat
18 x 14
21 x 17
Merkinnät
v.a. O. Viinipuro
Valmistus
1970 -luvun loppu
öljy pahville, liimattu kovalevylle
Helsinki,
Viinipuro Oiva, Tekijä
Aiheet
Luokitus
Kuvaustiedot G15747 Yehia Eweis HKm 2020