Josafatin kalliot; maalaus

Näkymä taiteilijan asunnon ikkunasta lounaaseen. Talvinen maisema, taivas harmaa. Lumiset Josafatin kalliot lähtevät alanurkasta viistosti ylös oikealla. Niiden edessä oikeassa alanurkassa, kallion reunaan pysäköityjä autoja. Takana näkyy Helsinginkadun yli vievä silta (Wallininkadun jatkeena) sekä Wallininkadun ja Helsinginkadun kellertäviä rakennuksia. Horisontissa oikealla Töölön siluettia.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Josafatin kalliot; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2660
Mitat
59,5 x 81
61 x 82,5
Merkinnät
O. Viinipuro (vuosiluku epäselvä)
Valmistus
1970
öljy kovalevylle
Helsinki, Kirstinkatu 7 A 12, Helsinginkatu, Wallininkatu
Viinipuro Oiva, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot G15744 Yehia Eweis HKM 2020