Toisen Linjan ja Porthaninkadun kulma vuonna 1938; maalaus

Porthaninkadun, Toisen Linjan ja Siltasaarenkadun risteys; lumiset kadut, lunta myös katoilla. Taivas melko tumma. Sommittelua hallitsevat oikealla oleva Toinen linja 5 sekä samalla tontilla oleva, mutta kulman takana alkavan Porthaninkadun mäkeen sijoittuva Porthaninkatu 1. Rakennukset kaksikerroksisia. Kaduilla ihmisiä ja autoja. Edustaa tekijänsä 1970-luvun tyyliä, mutta perustuu ehkä vanhaan luonnokseen (taiteilija sai taideopetusta vasta sotien jälkeen).

Aineiston käyttöoikeudet
©Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Toisen Linjan ja Porthaninkadun kulma vuonna 1938; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2650
Mitat
19 x 24,5
25,5 x 30,5
Merkinnät
o.a. O. Viinipuro
Valmistus
1990 noin
öljy kovalevylle
Helsinki, Toinen linja 5, Porthaninkatu 1, Siltasaarenkatu
Viinipuro Oiva, Tekijä
Aiheet
Luokitus
Kuvaustiedot ei