Tuotantolaitos; piirustus

Mustavalkoinen pilapiirros, jossa korkeista kuonakasoista lastia hakevat kaksi kuoma-autoa ajavat raaka-ainetta vasenta kuvapuolta hallitsevaan massiiviseen tehtaaseen. Kaksi savupiippua tupruttaa harmaata päästöä yhä kasvaviin kahteen kuonakasaan. Mustalla peitevärillä täydennetty ja valkealla "retusoitu" viivapiirros. Kulmikkaasti tehtaan takana kaartuva tie väritetty tussilla ja huopakynällä.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Tuotantolaitos; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2566
Mitat
41,8 x 29,8
Merkinnät
o.a. ANSU; ks myös lisätiedot
Valmistus
1984?
tussi ja guassi
Helsinki,
Halla Antero, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot Dia 9x12