Haku

Lasse Löfqvist; maalaus

Luultavasti noin 7- 8 -vuotiaan pojan muotokuva, ks lisätiedot. Pojalla on yllään tummanruskea samettipuku, valkoinen kauluspaita ja suuri raidallinen silkkiruusuke. Pojan oikea käsivarsi nojaa biedermeier-tuolin selkänojaan. Tausta sinivihreä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18364 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lasse Löfqvist; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
E38-1
Mitat
79 x 64
92,5 x 77,5
Merkinnät
ei
Valmistus
1912 ?
öljy kankaalle
Helsinki,
tuntematon, Tekijä
Aiheet
Luokitus