Haku

Diana Erottajalla; grafiikka

Keskellä Kolmikulman puistoa graniittijalustainen Yrjö Liipolan kalevalaista Tellervoa, metsän impeä, esittävä veistos. Materiaali mustaa kiveä, vartalo hieman vasemmalle kiertyneenä, oikeassa kädessä metsästyskeihäs. Patsaan takana puiston penkillä istuu mies, oikealla näkyy henkilöauto. Taustalla vasemmalla vaaleanpunainen Uudenmaankatudun ja Erottajankadun kulmatalo, oikealla Erottajankatu 11-13:n rakennuksia.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G38898 Yehia Eweis HKM 2020 ;laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Diana Erottajalla; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2260
Mitat
26,7 x 21 (42,8 x 33,3)
48,5 x 39,7
Merkinnät
o.a. AAhola-Valo 41; v.a. Diana Erottajalta (lino); laatassa o.a. Ahola-Valo
Valmistus
1941
värilinopiirros
Helsinki, Uudenmaankatu 1, Erottajankatu 2, 11, 13
Ahola-Valo Aleksanteri, Tekijä
Näyttelyt
Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 1987-1988.
Aiheet
Luokitus