Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Tähtitalot; grafiikka

sisällön kuvaus: Tähtitalot Ruskeasuolla (Koroistentie 6-8) Mannerheimintien ja Koroistentien välissä. Kuvassa kolme neljästä talosta, eteläisin talo puuttuu. Kuvattu Koroistentien puolelta. Etualalla lumen peittämää rinnettä ja lehdettömiä pensaita. Talot

taustalla

kuvan yläosassa. Väreinä musta, valkoinen ja kaksi turkoosia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tähtitalot; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1938
Mitat
mitat, 23 x 22,5 (34 x 29)
kehysmitta, 53,2 x 43 x 0,7
Merkinnät
merkintä, o.a. Ilppo Heikuri -59v.a. I 25 II 8/30 Tpl' a
Valmistus
valmistusaika: 1959
materiaali / tekniikka, väripuupiirros japaninpaperille
Heikuri, Ilppo, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Julkaisut
Luokitus
532 kuvataide (luokitus)
132 ilmasto (luokitus)