Koulu; grafiikka

Etualalla kaarteessa koulun aidattua pihaa, takana nelikerroksinen jykevä kivitalo, jonka sisäänkäynnin vasemmalla puolella tornimainen erkkeri. Aumakatto. Pihalla leikkiviä lapsia. Oikealla Laivurinrinteen toisella puolella Suomalaisen normaalilyseon päätyä, jossa alhaalla puolikaari-ikkunat, ylhäällä kolme korkeaa kaari-ikkunaa. Ratakatu 8:n "Banan" eli Bangatans folkskolan, nykyinen Cygnaeus lågstadieskola pihan puolelta, Merimiehenkatu 6:n jonkin ylimmän kerroksen ikkunasta nähtynä. Taiteilija asunut Merimiehenkatu 6 D 34:ssä. Painettu valkealle paperille vaalean harmaanruskealla, punaruskealla, sinisellä ja mustalla.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Koulu; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2425
Mitat
50 x 35 (58,5 x 42,5) (53,5 x 36 passepartout valoaukko)
88 x 73 x 1,2
Merkinnät
o.a. Kirsti Rista -81; v.a. 4/50 T.p.l'a; k.a. Koulu
Valmistus
1981
väripuupiirros
Helsinki, Merimiehenkatu 6, Ratakatu 8, Laivurinrinne
Rista Kirsti, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot laakadia