Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Johan Carl Ludvig Engel/Johan Alb

muistoraha; Johan Carl Ludvig Engel/Johan Alb. Ehrenström

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Johan Carl Ludvig Engel/Johan Alb

muistoraha
Johan Carl Ludvig Engel/Johan Alb. Ehrenström
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
PhysicalObject
Organisaatio
HKM
Tunniste
XXXIII-10 -2
Mitat
halkaisija 5,5 cm
Merkinnät
Etusivun kehällä: JOH. ALB. EHRENSTRÖM, CARL LUDVIG ENGEL. Takasivu: MDCCCXII, MCMXII, HELSINGFORS, kehällä: PVLCHIORA USQUE POSTERIS PROPOSVERE EXPETENDA.
Valmistus
1912
ammattikäsityö
pronssi
lyöty
Ruotsi, Tukholma
Nylund Felix, muovailija (etusivu) Ahrenberg Jac., muovailija (takasivu) Lindberg Erik, kaivertaja
Käyttö
1912 -
Aiheet
Luokitus