Haku

Helsinki etelästä; maalaus

Etualalla merta, vasemmassa alakulmassa Ullanlinnanmäen kallioita. Taempana Eteläsatama, Kauppatori sekä Päävartioston tori ympäröivine rakennuksineen ja Katajannokkaa. Vasemmalla erottuu mm. Yliopiston kirjaston kupoli ja Nikolainkirkon ( Suurkirkon, Helsingin tuomiokirkon ) torni, oikealla Uspenskin katedraali. Etualalla merellä runsasti purjealuksia sekä kaksi höyrymoottorialusta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki etelästä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1048
Mitat
24,3 x 33,6
37,9 x 45,5 x 1,8
Merkinnät
v.a. Helsingfors 1886; o.a. V. Bloch Suhr del 1888
Valmistus
1888
akvarelli
Helsinki, Etelästama. Kauppatori. Pohjoisesplanadi 1, 3, 5, 7, 9, 11-13. Valkosaari. Katajanokka.
Bloch Suhr V., Tekijä
Aiheet
Luokitus