Haku

Katajanokka; maalaus

Katajanokalla Kauppakadun (Commercegatan) varrella, nykyisen Kruunuvuorenkadun alkupäässä sijainneen tontin no 56 rakennuksia nähtyinä mereltä päin. Pienet ränsistyneet harmaat puurakennukset ulottuvat vesirajaan asti.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katajanokka; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1125
Mitat
37,5 x 61
64,5 x 87,35 cm
Merkinnät
v.a. J. Knutson
Valmistus
n 1870 -luku
öljy kankaalle, liimattu levylle
Helsinki, Kruunuvuorenkatu
Knutson Johan, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 14.9.2004 - 2.2.2006
Aiheet
Luokitus