Haku

Näkymä Pohjoisrannasta; maalaus

Näkymä Meritullinkadulta, silloiselta Konstantininkadulta, yli etualan puurakennusten kattojen kohti Tervasaarta ja Korkeasaarta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Pohjoisrannasta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1524
Mitat
65 x 43
77 x 57
Merkinnät
v.a. Axel Gallen 1891
Valmistus
1891
öljy kankaalle
Helsinki, Pohjoissatama, Hylkysaari, Korkeasaari
Gallen-Kallela Akseli, Tekijä
Näyttelyt
Malmin Madonna. Gallen-Kallelan museo 15.5.-15.9.2016; Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi, Rakas Helsinki 1986-1991; Muisti 1993-1998?; Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus