Ratatyömaa Eläintarhassa; maalaus

Sähköratatyömaa Eläintarhassa keväällä. Kuvattu luoteesta yli radan. Etualalla louhintatyö, oikeassa reunassa kallioleikkaus. Kallion päällä oleva puurakennus on Eläintarhankatu 9. Oikealla kaivinkone. Taustalla vinottain rautatie, sen takana tiilinen, useampikerroksinen rakennus, joka on Föreningen de gamlas vänner -yhdistyksen vanhainkoti.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ratatyömaa Eläintarhassa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1897
Mitat
41 x 56 (40,4 x 56 valoaukko)
51 x 75 x 1,8
Merkinnät
o.a. H. Munck
Valmistus
1970
akvarelli
Helsinki, Eläintarha
Munck Holger, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi,
Aiheet
Luokitus