Ratatyömaa Eläintarhassa; maalaus

Sähköratatyömaa Eläintarhassa keväällä. Kuvattu luoteesta yli radan. Etualalla louhintatyö, oikeassa reunassa kallioleikkaus. Kallion päällä oleva puurakennus on Eläintarhankatu 9. Oikealla kaivinkone. Taustalla vinottain rautatie, sen takana tiilinen, useampikerroksinen rakennus, joka on Föreningen de gamlas vänner -yhdistyksen vanhainkoti.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Ratatyömaa Eläintarhassa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1897
Mitat
41 x 56 (40,4 x 56 valoaukko)
51 x 75 x 1,8
Merkinnät
o.a. H. Munck
Valmistus
1970
akvarelli
Helsinki, Eläintarha
Munck Holger, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi,
Aiheet
Kuvaustiedot laakadia, mv