Esplanadikappeli; maalaus

Ravintolavieraita Esplanadikappelin ulkoterassilla. Taustalla ristikkoaitaa sekä korkea kaariportti, josta näkyvät Havis Amanda ja allasta ympäröivät merileijonat.

Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Esplanadikappeli; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-2213
Mått
30,5 x 45,8 (alareuna 45,4 cm, oikea sivu vino)
49,8 x 63,9 x 3
Anteckningar
o.a. J. Jylänki -44
Bruk
1944
akvarelli
Helsinki, Kappeliesplanadi. Kauppatori.
Jylänki Jussi (Johannes), Tekijä
Utställningar
Mieliala Helsinki 1938-1945, HAM.18.10.2019-1.3.2020.
Ämnen
Bildinformation G10472 Valio Mari HKM 2018, laakadia