Sisarukset Forslund ja heidän kavaljeerinsa; maalaus

Pariskunta aterialla ravintola Gradinissa, Olga ja Cyrus F. istuvat vastakkain pienen neliskulmaisen pöydän ääressä. Pöydällä valkoinen liina kulmittain sekä astioita, henkilöillä viinilasit kädessä. Olgalla tumma puku ja valkoinen poimutettu pystykaulus.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sisarukset Forslund ja heidän kavaljeerinsa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1659-3
Mitat
17 x 9,5
Merkinnät
sign. kuvan takana O. Forslund
Valmistus
1917-1919
akvarelli ja tussipiirros
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi
Aiheet
Kuvaustiedot G10404 Valio Mari HKM 2018