Arvidssonin litografinen ateljee; maalaus

Olga Forslund työpöytänsä ääressä ateljeessa. Korkea pulpettimainen pöytä on sijoitettu korkean ikkunan ääreen, Olga istuu korkealla kierrettävällä jakkaralla oikeassa kädessään kynä. Pöydällä piirustusvälineitä ja värejä. Olgalla on yllään vaalea mekko, jossa laaja kaulus. Oikealla seinällä pieni juliste, jossa teksti Vega tai Veca.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Arvidssonin litografinen ateljee; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1660-1
Mitat
15 x 15,5
Merkinnät
sign. takana O. Forslund
Valmistus
1919-1920 n
akvarelli ja tussipiirros
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi
Aiheet
Kuvaustiedot HKM Mari Valio 2018