Arvidssonin litografinen ateljee; maalaus

Takaanpäin kuvattuna työnantaja Arvidsson, vanhahko kaljuuntunut mies, jolla harmaita kiharoita niskassa. Hän kävelee kädet selän takana kohti miespuolista työntekijää, joka istuu piirustuspulpettinsa ääressä työtakki yllään. Mies katsoo Arvidssoniin.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Arvidssonin litografinen ateljee; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1660-2
Mitat
12,5 x 11
Merkinnät
sign. kuvan takana O. Forslund
Valmistus
?
akvarelli ja tussipiirros
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi
Aiheet
Kuvaustiedot HKM Mari Valio 2018