Ylioppilaita vappukulkueessa; maalaus

Oikealla joukko ylioppilaita, joista etumainen kantaa valkoista lippua. Vasemmalla ja taustalla tuijottavia ihmisiä värikkäissä puvuissa. Etualalla Olga sateenvarjoineen yllään takki ja päähine.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ylioppilaita vappukulkueessa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1662
Mitat
10 x 16
42 x 30
Merkinnät
kuvan takana sign. O. Forslund sekä teksti Första maj.
Valmistus
1919
akvarelli
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi, Onerva - Kaupungin naiset, Tikanojan taidekoti, Vaasa 2.10.2010 - 6.1.2011; Onerva - Kaupungin naiset, Ateneum 25.3.-29.8.2010
Aiheet
Kuvaustiedot G10400 Valio Mari HKM 2018