Punakaarti; maalaus

Naisista koostuva kulkue, edessä oleva kantaa punaista lippua. Takana tulevat marssivat kolmen ja neljän hengen riveissä. Naiset ovat eri ikäisiä, yhdellä on sylissään pieni lapsi, toinen pitelee leikki-ikäistä kädestä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Punakaarti; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1664-1
Mitat
11 x 19
Merkinnät
takana sign. O. Forslund. Röda gardet.
Valmistus
1918 n
akvarelli ja tussipiirros
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi; Onerva - Kaupungin naiset, Tikanojan taidekoti, Vaasa 2.10.2010 - 6.1.2011
Aiheet
Kuvaustiedot G10398 Valio Mari HKM 2018