Tupakkapula; piirros

Laukkaava hevonen vetää nelipyöräisiä rattaita pitkin katua, jonka varrella on suuria näyteikkunoita sekä myymälänovia. Lavalla istuu ajuri, hänen takanaan iso laatikko, jonka kyljessä teksti TYÖMIES. Neljä miestä roikkuu kiinni rattaista, etualalla mies kaatunut vatsalleen kädessään tupakkakortti. Oikealla seisoo lihava mies taskut täynnä tupakkaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Tupakkapula; piirros

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1668
Mitat
10,5 x 21
Merkinnät
Valmistus
1917-18
tussi paperille
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Onerva - Kaupungin naiset -näyttely, Ateneum 25.3.-29.8.2010.
Aiheet
Kuvaustiedot G10394 Valio Mari HKM 2018