Haku

Ramsön maisemia

Ramsön maisemia. Saaristoa.; maalaus -- Maisema kesäiseen saaristoon, etualan kallion ja puiden takana pieni purjealus, joka hinaa perässään jollaa. Oikealla näkyy osittain rantavajaa ja rantakallioita. Taustalla metsäisiä saaria ja lahdelmia.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G10359 Valio Mari HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ramsön maisemia

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1699-1
Mitat
12,5 x 22
Merkinnät
Valmistus
1922
akvarelli
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Merelle. Hakasalmen huvila.
Aiheet
Luokitus