Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Aamupäiväkahvit Kitin ja Björnin luona; maalaus

Sisäkuva, neljä henkilöä istumassa nojatuoleissaan kaarevan ikkunan ääressä, lattialla leikkii vaalea-asuinen pikkulapsi tyynyn kanssa. Hänen suuhunsa on laitettu puhekupla "Bon!". Vasemmalla istuu Björn Tötterman, oikealla Sulho Sipilä upseerin univormussaan. Keskellä rouvat ikkunan edessä, välissään pyöreä kahvipöytä. Oikealla kierrevartinen jalkalamppu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aamupäiväkahvit Kitin ja Björnin luona; maalaus

Aamupäiväkahvit Kitin ja Björnin luona
maalaus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Maalaus
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2250
Mitat
10,1 x 14,7, ei kehystä, paspartout 20,5x24,5
Valmistus
1924
muste ja guassi
Helsinki, Puistokatu
Hällfors-Sipilä Greta, Tekijä
Näyttelyt
Greta Hällfors-Sipilän muistonäyttely 1978, Taidesalonki
Aiheet
Luokitus